INFO

• Hvad koster I?
• Hvilke typer af fester spiller I til?
• Hvor i landet spiller I?
• Hvor lang tid spiller I?
• Hvor meget plads skal I bruge?
• Hvad med lyd, lys og scene?
• Hvad gør vi med musik i jeres pauser / når I er færdige?
• Kan I tilbyde musik under middagen?


Hvad koster I?
Prisen afhænger i høj grad af, hvor i landet festen holdes og hvor meget udstyr, der er brug for (lyd, lys, scene mm).
Skriv derfor gerne en mail med sted, dato og arrangementets type og størrelse. Så vender vi hurtigst mulig tilbage med et tilbud. (Gå til kontaktoplysninger)


Hvilke typer af fester spiller I til?
Vi spiller til næsten alle typer fester, og har efterhånden prøvet det meste. Lige fra bryllupper og store firmafester til konfirmationer, sølvbryllupper og 18, 30, 40, 50, 60 og 70-års fødselsdage. Så hvis I skal have en fest, der har brug for noget god livemusik, er vi klar.


Hvor i landet spiller I?
Vi spiller som udgangspunkt i hele landet, men justerer prisen efter transporttid og -omkostninger. Vi har base i København og udregner prisen herfra.


Hvor lang tid spiller I?
Vi spiller som udgangspunkt så lang tid, som I ønsker. Vi har dog erfaring med at 2×60 minutter er optimalt til de fleste fester, da festens energiniveau kan holdes i højeste gear hele vejen igennem. Vi aftaler derudover ofte, at I har en option på et ekstra sæt, hvis festen simpelthen ikke er til at stoppe. Prisen på eventuelt ekstra sæt kan aftales på forhånd. På den måde slipper man også for at skulle aftale priser for ekstra spilletid under festen.


Hvor meget plads skal I bruge?
Som tommelfingerregel skal vi bruge 2,5×5 meter. Når det er sagt, har vi selv i meget små lokaler altid fundet en god løsning, så der kan blive plads til et godt dansegulv.


Hvad med lyd, lys og scene?
Vi medbringer selv lys og lyd og tilpasser dette alt efter festens størrelse. Scene er kun nødvendigt ved større arrangementer.


Hvad gør vi med musik i jeres pauser / når I er færdige?
Ved større arrangementer kan livemusikken evt. suppleres med en DJ, der kan underholde i pausen og efter vi er færdige. Vi kan dog tilbyde at afvikle musik over vores anlæg i pausen.
Ved privatarrangementer anbefales det, at I har et anlæg til at tage over, når vi er færdige med at spille. Vi afvikler gerne musik over vores anlæg i pausen.


Kan I tilbyde musik under middagen?
Vi spiller ikke selv under middagen, men vi har mange gode kontakter til pianister der kan skabe den gode stemning under middagen.