FIRMAFEST

Skal der rigtig gang i firmafesten, skal MixTape stå for livemusikken! Se fx hvad Takeda skrev til os efter deres afslutningsfest:

”Kære Andreas….. og band
Altså jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde, men HOLD DA KÆFT hvor var bare I gode IGEN. I har fået så meget ros fra samtlige kolleger, jeg har mødt her til morgen, og der er flere der har spurgt efter jeres kontakt oplysninger til fremtidige fester (både firma og privat. Vi er jo 350 mennesker der skal videre ud i andre firmaer. I var helt klart med til at gøre vores sidste julefrokost til noget helt specielt, så alle gik der fra og havde haft en fantastisk aften med kædedans og kolleger på scenen også. Fantastisk overskud fra jeres side. Kan kun sige, at I har taget os med storm IGEN, og hvis I har brug for vores anbefalinger til en hjemmeside eller andet, så kan vi kun give vores varmeste anbefalinger. Det er helt vildt. 1000 tak.
Kh. Søs”

Det så i øvrigt nogenlunde således ud, da aftenen var ved at være slut:

Vi har spillet til alt fra 20 til 1000 medarbejdere, og er jeres arrangement stort, kommer der en lyd- og lysmand med bandet, og det helt store udstyr kommer frem – med hjælp fra INSP! Sound.

Intet firma er for småt, intet for stort!