ANBEFALINGER

Det er altid svært at skulle vælge et band ud fra en hjemmeside og nogle demonumre. Derfor har vi valgt at vise jer nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået. 


Firmajulefrokost, Takeda, Roskilde Kongres- & Idrætscenter

Kære Andreas….. og band

Altså jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde, men HOLD DA KÆFT hvor var bare I gode IGEN.

I har fået så meget ros fra samtlige kolleger, jeg har mødt her til morgen, og der er flere der har spurgt efter jeres kontakt oplysninger til fremtidige fester (både firma og privat. Vi er jo 350 mennesker der skal videre ud i andre firmaer.

I var helt klart med til at gøre vores sidste julefrokost til noget helt specielt, så alle gik der fra og havde haft en fantastisk aften med kædedans og kolleger på scenen også. Fantastisk overskud fra jeres side.

Kan kun sige, at I har taget os med storm IGEN, og hvis I har brug for vores anbefalinger til en hjemmeside eller andet, så kan vi kun give vores varmeste anbefalinger. Det er helt vildt. 1000 tak.

Kh. Søs


Bryllup, Sorø Storkro

Kære Andreas, 

Først og fremmest mange tak for sidst! Hold da helt op for en fest og tak for Jeres store indsats – i var verdensklasse og er nu en del af et fantastisk minde Helle og jeg vil have for altid.

I lod os feste som vi gerne ville og lod os samtidig overtage scenen op til flere gange 🙂 Flere musikere ville måske have sagt nej, men jeg er sikker på at i nød det lige så meget som vi gjorde det.

Såfremt vi afholder en stor 40 års fødselsdag booker vi uden tvivl jer. Anders, der spillede under maden, gjorde det samtidig fantastisk også så tak for den henvisning.

Held og lykke til alle jer gode mennesker – hils bandet mange gange.

 

Mvh

Helle og Morten

 


Bryllup, Fakse Ladeplads

Hej Mixtape,

Vi havde ikke mindre end den perfekt dag, og sikke en afslutning med jer som band!!!!!!! Vi havde hørt jer til jeres mini koncert, men at I skulle blive SÅ overbevisende kanon, havde vi slet ikke drømt om. I skabte præcis den steming som vi ønskede til vores bryllupsfest.

Alle snakker om jer endnu og musikken er det første der nævnes når vores bryllup omtales. Vi mangler ord til at beskrive hvor fede i var, og at I lod gommen tage ordet i jeres hidtil længste version af Sweet Home Alabama, var kun fantastisk. Den sidste halve time var ren koncert. Godt nok var dansegulvet fyldt konstant, men da vores gæster indså at I var på vej mod de sidste sange, ville de have det hele med. (se beviset på vedhæftede billede)

Vi er sikker på at vi mødes igen…… Ha’ det godt så længe.

De bedste hilsner Carina & NicolajFirmafest, København

MixTape spillede til CBS’ julefest og var en mega succes. Bandet spillede et bredt, meget dansevenligt, repertoire, som lynhurtigt fik folk ud på dansegulvet. Specielt coverversioner af TV-2 og Robbie Williams-klassikere gjorde stor lykke. MixTape leverede varen (vigtigt på en handelshøjskole!) med stor og smittende energi.

Vi kan varmt anbefale bandet til firmafester. Så kan I vist ikke tåle mere ros!

Mange hilsener Kristoffer Brix Berthelsen


Bryllup, Lejre

Helt tilfældigt fandt vi MixTape på Internettet, da festen skulle arrangeres. På dagen kom I som aftalt og strålede af lyst til at spille for os…. OG det gjorde I til UG med kryds og slange!!! Musikken var helt i top, og vi var nødt til at udvide dansegulvet allerede efter det første nummer. Vores forventninger om “rigtig-godt-gang-i-den” og masser af dans blev meget mere end indfriet… Vi er rigtig glade for, at vi valgte jer til at spille til vores bryllupsfest. Mange af vores gæster har rost jer meget højt.

Vi vil bare sige tusind tak for en perfekt og uforglemmelig fest, som til dels kan tilskrives JER!!! Vi kan varmt anbefale jer til alle, som ønsker dansemusik i særklasse!!!!

De bedste hilsner Tine og Paw


Bryllup, Roskilde

Kære MixTape

Vi vil gerne sige tusind tusind tak for en fremragende indsats til vores bryllup i lørdags. I var virkelig fantastiske og fik sat rigtig godt gang i festen. Det kræver lidt at få en gravid brud i 7.måned til at danse uafbrudt i to timer, men det formåede I. Og selvom nogen af gæsterne var lidt langsomme i optrækket, så fik I på glimrende vis sat gang i folk så det hele endte med skøn fællessang. Det hele havde et tydeligt præg af professionalisme over sig og I var utrolig velspillende samtidig med at I viste hvor meget I nyder at stå og fyre den af.

Så stort tak for at gøre vores dag til noget helt særligt!

Mange hilsner Signe og Kasper


Bryllup, Klampenborg

Kære Andreas og resten af MixTape!

Tak for jeres meget fornemme præstation ved vores bryllup i lørdags. Vi var MEGET positivt overrasket over jeres performance. I fulgte rigtig godt med i stemningen blandt gæsterne og kom selv med diverse initiativer (utraditionel bryllupsvals…osv osv) til at løfte stemningen og få gæsterne igang.

Jeres charme som band og den alsidighed og professionalisme var helt i top. Der er ingen tvivl om at I bliver anbefalet til alle vi kender. Igen mange tak for hjælpen

Lars og Heidi


Bryllup, Skodsborg

Når man skal giftes skal alt være perfekt, stedet – maden – toastmasteren og specielt musikken er vigtig. Vi sad i timevis og søgte på internettet og fandt mange forskellige bands, men et eller andet fangede os ved MixTape. Vi bestemte os for at kontakte MixTape og tog forbi en søndag formiddag for at høre bandet live. Det tog ikke mange sekunder før vi havde bestemt os for at det skulle være MixTape, disse unge knægte havde efter vores mening det vi ledte efter – fed musik for os der var unge i 80-90’erne.

Vi kan kun sige en ting om MixTape’s optræden til vores fest – SIMPELTHEN EXTREMT KANON FEDT – vores gæster dansede hele tiden og taler stadigvæk om dette fantastiske band der bare var for fede.

Vi kan kun give vores absolut bedste anbefalinger og ønske at MixTape kommer til Jeres fest – det bliver den kun endnu bedre af. Fleur/Jesper


Bryllup, Falster

Hej MixTape

Vi vil bare sige rigtig mange gange tak for at I var med til at give os begge en uforglemmelig oplevelse. Der var på intet tidspunkt mindre end 20 gæster på dansegulvet. Musikken var hele vejen igennem fuldt professionelt gennemført fra første sang til de 5 ekstra numre. Det var ubetinget svært at holde sig fra dansegulvet, når I var på.

Der er mange af gæsterne, der senere har spurgt hvem er de, og hvor kommer de fra. Vi er ikke det mindste i tvivl om, at I nok vil stå meget højt på vores venners ønskeseddel, når de en gang skal giftes. I har i hvert fald anbefalet Jer selv på det kraftigste.

Der er ingen tvivl om, at vi ser frem til at booke Jer, når vi har kobberbryllup om 12 år. Endnu en gang tak for en dejlig og uforglemmelig aften/nat.

Med venlig hilsen Henrik & Helle


Bryllup, Menstrup

Kære MixTape.

Super, kanon, underholdende, professionelt, smilende, genialt, overraskende – ja, vi kan slet ikke finde ord nok. TUSIND tak for at I gjorde vores bryllupsfest helt perfekt. Vi havde ikke rigtig nogen forventning idet vi ikke havde hørt Jer spille live før – Vi har ikke et eneste sekund fortrudt at vi hyrede Jer….. I ER BARE FOR FEDE – og nogle kanon søde, veloplagte og smilende gutter.

Dansegulvet var fyldt fra første trommeslag og så var festen eller igang!! – og den blev ved. Vi var meget imponerede over Jeres evne til at synge/spille så meget forskelligt musik, og så med stil !!!! Vores gæster var ikke til at drive hjem :o) Endnu engang tusind tak – I vil få de varmeste anbefalinger herfra.

Med venlig hilsen Brian og Lotte Larsen


50 års fødselsdag, Helsingør

Hej Mixtape,

1000 1000 tak for jeres optræden til vores cowboy-fest i Helsingør i lørdags. Det var perfekt, at I med så kort varsel kunne træde til, og I
var utvivlsomt med til at gøre vores fest rigtig vellykket. Beslutningen om at overlade valget af repertoiret til jer viste sig hurtigt at være
den helt rigtige.

I viste fra starten, at I er super professionelle og rutinerede, og I forstod at skabe en rigtig god stemning. Også tak for fødselsdagssangen
til Bente og for Line-dansen.

Flere af vores gæster har rost jer i flotte vendinger.

Vi vil ikke tøve med at anbefale jer til andre, der skal holde fest.

Med venlig hilsen

Bente & Lars 


Bryllup, Holbæk

Jamen  – I (Mixtape) var da kanon til at lave god stemning til vores bryllup i juni 2011. Godt humør, nærværende og fed musik. Sikke en masse energi der var på scenen:-) . Jeg tror dansegulvet var fyldt samtlige 2 timer – og så måtte i endda spille ekstra – for vi ville danse mere. Det virkede helt sikkert som om I selv nød aftenen og var kommet for at spille fordi i selv syntes det er sjovt og givende! TAK for en dejlig
aften! Keep going.. I kan varmt anbefales.

Sofie og David, Holbæk


Se vores præsentationsside