BANDET

 

Andreas er bandets forsanger og rytmeguitarist. Han har spillet musik hele livet og enhver fest nyder godt af hans overskud og evne til at holde festen i gang. Ved siden af musikken har Andreas bl.a. en ”Master of Arts” i lyddesign.

 

 

 

 

 

Peter er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Udover at spille klaver/keyboard i MixTape spiller han med flere store navne på den danske musikscene.

 

 

 

 

 

 

Kristian har spillet musik hele sit liv, og har bl.a. været på ½ års Europa-turne med et Amerikansk band. Udover at spille bas i MixTape underviser Kristian b.la. musikere på forskellige danske musikkonservatorier.

 

 

 

 

 

Jesper er bandets leadguitarist og er altid frisk på en melodisk solo. Han har været en del af forskellige pop-konstellationer og spiller med mere eksotiske bands som Splash Percussion (Steel Drums).

 

 

 

 

 

 

Danni er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København og lever nu som prof. musiker og underviser. Udover at være trommeslager i MixTape, lever han primært af at spille pop, rock og partymusik på højt niveau, men slår også sine folder indenfor andre genrer bl.a. jazzmusik.